Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Vitamine D3 Forte

Vitamine D3 Forte bevat cholecalciferol: de meest effectieve vorm van vitamine D. Het zit in een hoogwaardige softgel-capsule. Vitamine D3 Forte wordt zeer goed opgenomen door je lichaam. Het is de ideale formule bij tekorten of om snel en doeltreffend te werken aan een optimale vitamine D-spiegel.

De softgel-capsule bevat de hoogste dosering vitamine D3 in combinatie met plantaardige oliën in hun biologische verhouding. Perfect op elkaar afgestemd en in een waarde die wij namens gezondheidsprofessionals adviseren.

Dankzij de ‘oliematrix’ waarin de vitamine D3 is opgelost, wordt het cholecalciferol efficiënt opgenomen door je bloed en kan het snel (maar duurzaam) eventuele tekorten in je lichaam aanvullen. Langdurig gebruik helpt je bij het optimaliseren en constant houden van je vitamine D-spiegel. Daarnaast zijn de softgel-capsules klein en erg makkelijk in te nemen; een klein slokje water is al genoeg!

De capsules zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen en E-nummers die dienen als geur-, kleur- of smaakstoffen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.