Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Bone Support

Tot je dertigste levensjaar wordt er meer botweefsel opgebouwd dan afgebroken. Hierdoor kan het risico op botbreuken naarmate je ouder wordt sterk toenemen. Gezonde, gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn belangrijke factoren die helpen je botten sterk te houden. Daarnaast is een aanvulling met extra botmineralen wenselijk. Bone Support is een hoogwaardig supplement dat met optimale doseringen je botbouwstoffen helpt bij het behoud van een gezonde botstructuur.

Naast je leeftijd kan de botsterkte ook door andere factoren worden beïnvloed: verkeerde voeding, te weinig lichaamsbeweging, overgewicht, roken, overmatig alcohol- en cafeïnegebruik, de menopauze of langdurig medicijngebruik… ze kunnen allemaal een negatief effect hebben op je botten.

Bone Support bevat hoogwaardige ingrediënten, in biologische verhoudingen, en is geschikt voor iedereen die extra aandacht aan zijn of haar botten wil geven. Daarnaast kan het ook gericht en therapeutisch ingezet worden, bijvoorbeeld bij mineraaltekorten, ter aanvulling op een onregelmatige leefstijl en voor vrouwen die vlak voor, middenin of na de menopauze zitten.

De tabletten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen en E-nummers die dienen als geur-, kleur- of smaakstoffen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.