Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Advanced Antioxidant Complex

Advanced Antioxidant Complex is een bijzonder voedingssupplement met een breed spectrum fysiologisch actieve stoffen die het antioxidatieve vermogen van je lichaam ondersteunen en tegen invloeden van buitenaf beschermen. Het is ontwikkeld en getest volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het onderscheidt zich van vergelijkbare producten door de hoogwaardige combinatie van ingrediënten, veelal van gepatenteerde kwaliteit. Advanced Antioxidant Complex is dan ook niet een gewone antioxidantformule, maar een professioneel gezondheidsproduct, waarmee je je cellen en weefsels op een perfecte manier tegen oxidatieve schade beschermt.

De tabletten bevatten antivitaminen, mineralen, plantenextracten en kruiden, bijvoorbeeld druivenpit, groene thee, kurkuma, mangaan, seleen en zink. Ook is het rijk aan vitamine B1 en C3 (ter ondersteuning van het hart en het behoud van een sterke vaatwand), in een combinatie met optimale doseringen aan flavonoïden en polyfenolen, op elkaar afgestemd in een biologische verhouding volgens de orthomoleculaire voedingsleer. De tabletten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen en E-nummers die dienen als geur-, kleur- of smaakstoffen. Zowel de inhoud als de tablet zijn 100% Vegan.

Advanced Antioxidant Complex is voorzien van de gepatenteerde keurmerken: Vinitrox™, Curcumin C3 Complex® en Bioperine®.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.