Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Over ons

Geschiedenis

Het Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen staat onder leiding van de heer D.W. Scheele. Hij werkt als podoposturaal therapeut, Master fysiotherapeut-manueel therapeut en verricht Dry Needling behandelingen.

Het MCvSA heeft de beschikking over een inpandige werkplaats waar de podoposturale therapiezooltjes direct vervaardigd en/of aangepast kunnen worden.

Klik hier om ons volledige team te bekijken.

Het MCvSA is ontstaan uit de Academie der Podologie, onder leiding van de heer K.J. Breukhoven en zijn vrouw E.W. Breukhoven-Hilgersom. In 1973 werd de Academie der Podologie door het ministerie van VWS erkend. Het Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen is in 1982 ingeschreven als Centrum voor lichaamsklachten onder leiding van de heer K.J. Breukhoven.

In 2007 is het MCvSA door de heren A. & B. Breukhoven overgenomen en hebben het centrum verbreed tot een centrum dat (para)medische zorg verleent bij pijnklachten van het houding- en bewegingsapparaat. Binnen het MCvSA worden diverse therapievormen veelvuldig gecombineerd in de behandeling van houding- en bewegingsgerelateerde gezondheidsklachten. Door de verschillende therapievormen te combineren, is het lichaam beter in staat om de houding- en bewegingsfuncties te verbeteren en daarmee de beperkingen in het dagelijkse leven en pijnklachten te verminderen.

Sinds september 2012 is het MCvSA gevestigd op een nieuwe locatie, aan de Walenburgerweg 78c.
In 2013 heeft de heer D.W. Scheele het centrum overgenomen.

voorkant MCvSA