Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Premium Multi Complex

Premium Multi Complex is momenteel het allerbeste product op het gebied van multivitaminen- mineralen. Waarom? Omdat het onder andere uitsluitend organische vitaminen- en mineralenverbindingen bevat. Deze worden vele malen beter door je lichaam opgenomen dan de gangbare goedkope synthetische vormen. Bij synthetische vormen worden de ingrediënten nagebootst in een laboratorium: deze worden echter niet of nauwelijks opgenomen door je lichaam.

Voor een nog betere opname heeft Premium Multi Complex extra hoge doseringen: hierdoor ben je dus verzekerd van de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid voor je lichaam.

Maar dat is nog niet alles: zo zitten er meerdere exclusieve antioxidanten in, die van specifiek belang zijn voor je gezondheid. Daarnaast bevat het alle belangrijke B-vitaminen in de enzymatisch actieve vorm waaronder het gepatenteerde vitamine B11 Foliumzuur (Quatrefolic®) en gebufferde vitamine C, waardoor het beter door het lichaam wordt opgenomen dan gewone vitamine C.

Ook bevat Premium Multi Complex het gepatenteerd keurmerk vitamine K2 (VitaMK7®), dat in alle belangrijke studies is gebruikt. Het onderscheidt zich verder door de toevoeging van exclusieve stoffen, zoals co-enzym Q10, alfa-liponzuur, luteïne, zeaxanthine.

Kortom: Premium Multi Complex is allesbehalve een ‘standaard multivitaminen potje’, maar een hoogwaardig vitaminen- en mineralencomplex om je eventuele dagelijkse tekorten – waar nodig – effectief aan te vullen. Het ondersteunt je weerstand, activeert de natuurlijke energie van je lichaam en is rijk aan celbeschermende antioxidanten. Het zorgt er dus voor dat je dagelijks je essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt in optimale hoeveelheden, wat ook heel belangrijk is voor je gezondheid op de lange termijn.

De tabletten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen en E-nummers die dienen als geur-, kleur- of smaakstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs. Zowel de inhoud als de tablet zijn 100% Vegan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.