Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Natural Vitamin K2 Support

Natural Vitamin K2 bevat als hoofdbestanddeel het gepatenteerde VitaMK7®. Het bijzondere hiervan is dat deze vitamine K2 verkregen wordt via een speciaal biofermentatieproces, van Japans nattovoedsel, dat het wereldwijd het meest rijk is aan natuurlijke vitamine K2.VitaMK7® is daardoor de puurste en zuiverste vorm van vitamine K2 en is volledig vrij van allergenen, soja en andere onnodige additieven. Dit in tegenstelling tot de meeste andere vormen van vitamine K2 die momenteel beschikbaar zijn. Zowel de inhoud als de capsule zijn 100% vegan.

VitaMK7® is het natuurlijke vitamine K2 extract dat is gebruikt in alle grootschalige studies over vitamine K2, die de noodzaak van vitamine K2 op de kaart hebben gezet.  Bij Perfect Health hechten we grote waarde aan wetenschap, onderbouwing en kwaliteit, en daarom is gekozen voor deze gouden standaard.

Tot slot is de natuurlijke vitamine K2 verwerkt in olijfolie in een vegan capsule, dat zorgt voor een nog hogere biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat de opname in het lichaam aanzienlijk hoger is dan het geval is bij de goedkopere reguliere vitamine K2 tabletjes. Dit komt doordat vitamine K2 een vetachtig vitamine is en zich vele malen beter manifesteert in een vetachtige substantie.

Natural Vitamin K2 voldoet aan de hoogste kwaliteitscriteria en het is voor iedereen die het belangrijk vindt dat het calcium in het lichaam op de juiste plek terechtkomt. Dus niet in bijvoorbeeld de bloedvaten, maar waar het thuishoort: de botten en tanden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.