Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Heart Support

Voeding en leefstijl zijn van invloed op de conditie van je hart en vaten. Factoren die daarbij meespelen zijn bijvoorbeeld het cholesterolgehalte en de suikerwaarde. Heart Support is een bijzondere formule met een breed spectrum exclusieve voedingsstoffen die een normaal cholesterol- en suikergehalte ondersteunen. Ook helpt het de vetstofwisseling en je vaten schoon en elastisch te houden.

Het is uitermate geschikt wanneer je op je cholesterolspiegel moet letten, te veel vetten binnenkrijgt, te maken hebt met veel stresssituaties of wanneer je een onregelmatig voedingspatroon hebt.

Heart Support bevat uitsluitend hoogwaardige ingredi├źnten met een hoge biologische beschikbaarheid (opneembaarheid) en in de juiste verhoudingen. Het unieke van deze formule is dat er gebruik wordt gemaakt van een breed scala aan bijzondere stoffen en ook in hoge doseringen. Dit maakt Heart Support een dermate onderscheidend product met een sterk synergetisch resultaat.

De tabletten bevatten zowel vitaminen en mineralen als plant- en kruidenextracten die in een biologische verhouding (volgens de orthomoleculaire voedingsleer) op elkaar zijn afgestemd.

De tabletten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen en E-nummers die dienen als geur-, kleur- of smaakstoffen. Zowel de inhoud als de tabletten zijn 100% vegan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.