Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Urinary Support

Urinary Support

Cranberry supplement.

Cranberries bevatten een relatief hoge concentratie aan blauwe plantenkleurstoffen, zogenaamde ‘proanthocyanidines’. De ‘proanthocyanidine’ die voorkomt in cranberries is specifiek ongunstig voor bacteriën die ongemakken van de blaas kunnen veroorzaken. Cranberries bevatten ook D-mannose, een (fruit)suiker die ervoor zorgt dat bepaalde ongewenste bacteriën zich ook niet aan de blaaswand kunnen hechten. Ook bevat het L-ascorbinezuur, een vitamine C soort dat goed voor de blaas is, omdat het de zuurgraad van de blaas helpt laag te houden. L-ascorbinezuur kan de blaas zodoende minder gevoelig maken voor ongewenste invloeden van buiten.

Urinary Support kan door iedereen gebruikt worden die extra aandacht aan zijn of haar blaas en urinewegen wil geven. In het bijzonder voor bescherming van weefsel dat gevoelig is voor invloeden van buitenaf (bacteriën) en PH-waarde (het milieu), zoals blaas en urinewegen. Daarnaast kan Urinary Support ook gericht en therapeutisch ingezet worden, bijvoorbeeld bij mensen met een stressvolle leefstijl of vrouwen van middelbare leeftijd die regelmatig met ongemakken van de blaas ervaren.

Urinary Support Support bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder Cranberry Exocyan™, een kwaliteitsmerk dat bekend staat om de vele gerelateerde onderzoeken naar cranberry (Vaccinium Macrocarpon) extract, maar ook Guldenroede en L-ascorbinezuur. Het bevat natuurlijke, biologische verhoudingen van actieve stoffen en is daardoor bijzonder geschikt voor mensen die zichzelf het beste willen gunnen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.