Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Urinary Support

Urinary Support

Urinary Support bevat diverse natuurlijke, biologisch actieve stoffen; stuk voor stuk hoogwaardige ingrediënten, waaronder Cranberry Exocyan™. Hier is veel klinisch onderzoek mee gedaan, met significant positieve resultaten. Dit is dan ook de gouden standaard onder de cranberry extracten. De supplementen bevatten naast cranberry ook guldenroede en vitamine C.

Cranberries bevatten een relatief hoge concentratie aan blauwe plantenkleurstoffen, zogenaamde ‘proanthocyanidines’. Ze bevatten ook D-mannose en L-ascorbinezuur. L-ascorbinezuur is een soort vitamine C dat de zuurgraad van de blaas helpt laag te houden en minder gevoelig maakt voor invloeden van buitenaf.

Urinary Support kan door iedereen gebruikt worden die extra ondersteuning aan zijn of haar blaas en urinewegen wil geven. Ook voor blaas ontsteking is Urinary Support zeer geschikt. Daarnaast kan Urinary Support ook gericht en therapeutisch ingezet worden, bijvoorbeeld bij een stressvolle leefstijl of voor vrouwen van middelbare leeftijd.

De tabletten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen en E-nummers die dienen als geur-, kleur- of smaakstoffen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.