Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Alaska Omega 3 Forte

Omega 3 is een essentieel vetzuur. Dat betekent dat je lichaam deze nodig heeft, maar niet zelf kan aanmaken. Je moet deze dus uit je voeding halen. Omega 3 komt van nature vooral voor in vette vis. Het zijn de bioactieve stoffen EPA en DHA in omega 3 die een positieve werking voor je gezondheid hebben.

Meer dan 80% van de volwassen mensen krijgt te weinig omega 3 binnen, terwijl we juist wel meer slechte vetten binnen krijgen. Consumptievissen zwemmen steeds meer in vervuilde wateren of worden kunstmatig geweekt. Dit helpt niet mee om dagelijks voldoende hoeveelheden omega 3 binnen te krijgen; laat staan optimale hoeveelheden. En dat is nou juist waar we voor staan bij Perfect Health.

Omega 3 is zeer belangrijk voor een goede gezondheid. Het is nodig voor een goed onderhoud van het hart, hersenen en het gezichtsvermogen, waar veel wetenschappelijke studies over beschikbaar zijn. Eveneens komen er steeds meer bij, die aantonen dat omega 3 vetzuren bij nog veel meer lichaamsprocessen een belangrijke rol spelen. Het is dan ook verstandig om dagelijks voldoende en, bij voorkeur, optimale hoeveelheden EPA en DHA vetzuren binnen te krijgen.

Alaska Omega 3 Forte is een hoogwaardig Omega 3 supplement dat voorziet in een optimale dagelijkse voorziening EPA en DHA vetzuren.

Het bevat het gepatenteerde keurmerk AlaskOmega®. Deze omega 3 is afkomstig uit vissen die zwemmen in de schone North Pacific oceaan in Alaska. Het extract is dubbel gezuiverd via een speciaal distillatieproces en is het meest zuivere en pure omega 3 extract in de wereld. Ook bevat het de hoogste concentratie EPA en DHA, de werkzame stoffen uit omega 3. AlaskOmega® is het enige omega 3 extract dat MSC-gecertificeerd is. Dat betekent dat de visolie uitsluitend afkomstig is van duurzame vis en dat de visserijen voldoen aan de meest strikte regelgeving.

Alaska Omega 3 Forte is voor iedereen die op zoek is naar de hoogste kwaliteit op het gebied van omega 3 supplementen. Voel je als een vis in het water met Alaska Omega 3 Forte.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.