Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Triple Magnesium

Triple Magnesium

Magnesium is bij diverse lichaamsprocessen betrokken. Het is dus een ontzettend belangrijk mineraal voor je lichaam. Zo helpt het onder andere bij de opbouw van je spieren, de ontspanning van je spieren en zenuwen, de opbouw van je botten. Daarnaast heb je het nodig voor de aanmaak van hormonen en het vervult een belangrijke rol voor je hersenfuncties en lichaamscellen. Wat veel mensen niet weten, is dat er verschillende soorten magnesium zijn. Heb je een tekort aan één of meerdere soorten magnesium, dan kunnen er verschillende lichamelijke ongemakken ontstaan.

Triple Magnesium bevat een complex van zeer hoogwaardige magnesiumbronnen (magnesium bisglycinaat, -hydroxide (zeemineraal) en citraat) en is bovendien verrijkt met taurine; wat zorgt voor een optimale opneembaarheid. De twee hoofdbestandsdelen zijn het gepatenteerde magnesium bisglycinaat van Albion® en het gepatenteerde magnesium hydroxide Aquamin™. De bisglycinaat magnesium-ionen zijn gebonden aan het aminozuur glycine. Dit zorgt ervoor dat het magnesium ‘volledig actief’ is en een zeer hoge biologische beschikbaarheid heeft. Dit betekent dat het magnesium optimaal via je darmen wordt opgenomen, iets wat bij de meeste magnesiumsupplementen niet het geval is. De hydroxide magnesium Aquamin™, is een uniek mineraal uit de zee, afkomstig van rode algen complex. Deze combinatie hoogwaardige magnesiumvormen met ieder zijn specifieke bijzonderheden leveren de meest krachtige werking voor je lichaam.

Een ander groot voordeel van Triple Magnesium is dat de gebonden structuur niet verstoord wordt en dat de opname niet gehinderd wordt door concurrentie met andere mineralen. Triple Magnesium wordt dan ook vaak gericht en therapeutisch ingezet.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.