Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen

Walenburgerweg 78c

3033 AG Rotterdam

010-4659315   info@mcvsa.nl

Triple Magnesium Support

Triple Magnesium Support

Triple Magnesium Support bevat als hoofdbestanddeel het gepatenteerde magnesium bisglycinaat van Albion®. Het bijzondere van dit gepatenteerde magnesium is dat de magnesium ionen gebonden zijn aan het aminozuur glycine. Dit zorgt ervoor dat het magnesium volledig actief is (een van de weinige vormen die dat hebben) en bovendien ook zeer biologisch beschikbaar is. Het andere grote voordeel van Triple Magnesium Support is dat de gebonden structuur niet verstoort wordt en dat de magnesium absorptie niet gehinderd wordt door concurrentie met andere mineralen, wat vaak wel het geval is bij andere producten.

Ook kan Triple Magnesium Support gericht en therapeutisch ingezet worden, vooral bij mensen met een onvoldoende magnesiumrijk voedingspatroon, maar zeker ook bij een stressvolle leefstijl. Leefstijl, slecht eten, stress, overgang, zwangerschap, sporten en veroudering zorgen allen voor een grotere magnesium behoefte, waarbij met name op oudere leeftijd de opname van magnesium afneemt.

Triple Magnesium Support is een zeer hoogwaardig product dat door iedereen gebruikt kan worden om zijn of haar algemene gezondheid te verbeteren. In het bijzonder ter optimalisering van het zenuwstelsel, voor meer soepele spieren, een goede geestelijke balans maar ook voor evenwichtige vochthuishouding. Kortom, het is vooral geschikt voor mensen die zichzelf het beste willen gunnen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.